Er du interesseret i at sponsorere os?

Hvem er Juridisk Finansklub?

Juridisk Finansklub er den første formueretlige studenterforening på Københavns Universitet, som har et eksklusivt fokus på spændingsfeltet mellem jura, finansiering og forretning. Foreningen er drevet af og for passionerede jurastuderende med det formål at løfte interessen i og forståelsen for finansieringsretten, M&A samt kapitalmarkeds-, børs-, selskabs- og bankretten. Med andre ord vil vi gerne dygtiggøre og forberede de studerende til en karriere på de førende advokatkontorer eller i finansielle virksomheders juridiske afdelinger. Foreningens DNA er socialt fællesskab, faglig kvalitet og ansvarlig foreningsdrift. 

Hvad laver Juridisk Finansklub?

Juridisk Finansklub organiserer faglige begivenheder, virksomhedsbesøg, kurser, netværksarrangementer.

Vi skiller os ud ved at have et stort fokus på fagligt kvalificeret indhold, når vi planlægger og afholder vores arrangementer. Det betyder, at de studerende både får et socialt og særligt et fagligt udbytte gennem deres deltagelse. 

Hvorfor sponsorere Juridisk Finansklub?

Juridisk Finansklub kan tilbyde en platform, der henvender sig specifikt til de mange finansielt interesserede jurastuderende. Med opslag på vores sociale medier, som når ud til op mod 5000 interesserede, garanterer vi bred eksponering. 

Som sponsor for Juridisk Finansklub støtter I et socialt og fagligt forum til gavn for flere hundrede studerende. I den henseende er I med til at understøtte den viden, som de studerende – og dermed jeres fremtidige medarbejdere – kan drage fordel af på såvel studiet som på arbejdsmarkedet. 

Et sponsorat vil således være til gavn for studiemiljøet generelt og den enkelte studerende specifikt.

Hvis jeres virksomhed ønsker at blive sponsor er I velkommen til at udfylde formularen i nedenstående. Vi er altid åben for dialog.